Τα μαγιό που λάτρεψα για το φετινό καλοκαίρι ;)

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος η ποικιλία των μαγιό που είναι στην μόδα είναι τεράστια και καλύπτει κάθε γούστο και σωματότυπο. Δύο σχέδια, όμως, είναι αυτά που εμένα προσωπικά με ξετρέλαναν και θέλω να σας παρουσιάσω στο σημερινό μου άρθρο.

#1 Crochet 

Επανέρχονται από πέρυσι δυναμικά με vintage αέρα και μονοπωλούν το ενδιαφέρον, αφού αγκαλιάζουν τις καμπύλες του σώματος και τις αναδεικνύουν. Είναι θηλυκά, σέξι αλλά όχι προκλητικά αφού θυμίζουν το βελονάκι της γιαγιάς προσδίδοντας μια ρομαντική διάθεση έτσι και αλλιώς.

Το μόνο “κακό” τους είναι ότι χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Τα “σκληρά” απορρυπαντικά, το καυτό νερό και το πλυντήριο δεν είναι κατάλληλα, αφού μπορεί να ξεχειλώσουν. Όταν, όμως, το πλεκτό μπικίνι αποτελεί μια τόσο stylish επιλογή για την παραλία τότε σίγουρα θα τους δώσουμε και την απαραίτητη “αγάπη” ;).

Extra tip:  Το πάνω μέρος του μπορεί να πάρει την θέση ενός “crop top” για εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις. Δύο σε ένα λοιπόν. Φανταστικό;

#2 Off -the- Shoulder

H τάση από τα μπλουζάκια “πέρασε” και στα μαγιό και πολύ μας αρέσει. Με έναν ή και τους δύο ώμους έξω είναι άκρως θηλυκά, εντυπωσιακά και θα φορεθούν πολύ αυτή την σεζόν. Εντάξει δεν είναι για μαύρισμα αλλά σίγουρα είναι για μια σουπερ στυλάτη εμφάνιση στην παραλία.

For more Simplyn’ Classy stay tuned

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: