“Πες το” μ’ ένα moto – Η τάση στα T-shirts που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο

Τα t-shirts δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα και είναι λογικό αφού αποτελούν την πιο εύκολη λύση από το πρωί ως το βράδυ. Γι’ αυτό και στην ντουλάπα μας δεν έχουμε μόνο ένα (ευτυχώς). Διαφορετικά σχέδια, χρώματα και logos τα μετατρέπουν στο πιο “οικείο” item του ντυσίματός μας. Τα φοράμε το καλοκαίρι αλλά και τον χειμώνα μέσα από σακάκια και ζακέτες.

Ήδη από πέρυσι (σου είχα γράψει εδώ ) τα μπλουζάκια έφεραν το λογότυπο μεγάλων brands και όλα τα fashion girls και οι bloggers τα λάνσαραν με τον πιο chic τρόπο.

Αυτό το trend παραμένει και φέτος αλλά ο οίκος Dior αποφάσισε να τo “πάει” ένα βήμα παραπάνω λανσάροντας στο Couture Show του το γνωστό πλέον T-shirt “We should be all feminist”. 

83qjnc-l-610x610-t+shirt-feminist-feminist+tshirt-white+t+shirt-equality-quote-jacket-black+jacket-belt-gucci-gucci+belt-logo+belt-logo-denim-jeans-blue+jeans-choker+necklace-chiara+ferr

Χάριν στην “διασημότητα” του συγκεκριμένου moto, ακολούθησαν και άλλα brands με έξυπνα logos, κοινωνικά μηνύματα και χιουμοριστικές ατάκες.

Όπως καταλαβαίνετε, αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση στα t-shirts για τώρα (θα τα βρείτε παντού ή φτιάξτε τα δικά σας 😉 ). Συνδυάστε τα με denim κομμάτια αλλά και με πιο elegant outfits.

View this post on Instagram

Yes so see you later Amsterdam.

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

https://www.instagram.com/p/BF6OFPNzXNm/?taken-by=simplynclassy

For more Simply n’classy stay tuned

2 thoughts on ““Πες το” μ’ ένα moto – Η τάση στα T-shirts που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: