Δείτε ποιο τζιν σας ταιριάζει, ανάλογα με τον σωματότυπό σας

Η επιλογή ενός τζιν που να μας ταιριάζει μπορεί να φαντάζει απλή, αλλά στην ουσία δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θα πρέπει να βρούμε εκείνο το ιδανικό που πηγαίνει με το στυλ και το σώμα μας.

Ανάλογα, λοιπόν, με το σωματότυπό σας, δείτε τα tips που ακολουθούν για ένα σωστό και κολακευτικό αποτέλεσμα με το denim σας.

  • Mom jeans

Πήραν την ονομασία τους από τα τζιν που φορούσαν οι μαμάδες μας στα 80’s και είναι ιδανικά για εσάς που έχετε “κοιλίτσα” αφού έχουν την ιδιότητα να την καμουφλάρουν λόγω του ότι είναι ψηλόμεσα.

  • Skinny ή straight – leg jeans

Εάν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών με ψηλόλιγνη σιλουέτα τότε αυτά τα denim είναι ιδανικά για εσάς. Επιλέξτε κάποιο με κέντημα ή σχέδιο και θα “γεμίσετε” εύστοχα το σώμα σας.

  • Καμπάνα

Ένα trend που είναι φέτος πολύ στην μόδα και είναι κατάλληλο για εσάς που έχετε πλούσιο στήθος αφού “ισορροπεί” ιδανικά την σιλουέτα σας.

  • Χαμηλόμεσα

Κατάλληλα για τις μεσογειακές καμπύλες. Προσοχή όμως μην είναι πολύ χαμηλά αφού φέτος οι γραμμές 80ς είναι αυτές που κυριαρχούν. Ένα jean καμπάνα επίσης είναι ιδανικό για αυτό τον σωματότυπο.

For more Simply n’classy stay tuned

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: