Σπίτι :) Όμορφες ιδέες για να διακοσμήσετε το μπάνιο σας

Ψάχνοντας κανείς ιδέες για την διακόσμηση του μπάνιου σε περιοδικά και internet, τότε αυτό που βλέπει – στο μεγαλύτερο ποσοστό τουλάχιστον – είναι ευρύχωρα μπάνια με ιδιαίτερες μπανιέρες, ωραία διακόσμηση και υπέροχα χρώματα. Μπάνια σαν να βγήκαν από παραμύθι,  που σίγουρα μας κάνουν να τα ζηλεύουμε.

Όπως σας είχα γράψει, όμως, για τις ντουλάπες των fashion bloggers (δείτε εδώ ) ότι πρέπει να είμαστε ρεαλιστές αφού πολύ λίγα σπίτια διαθέτουν βεστιάρια, το ίδιο θα σας πω αντίστοιχα και για τα μπάνια. Στην Ελλάδα, τα μπάνια συνήθως είναι μικρά και τις περισσότερες φορές παλιά.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε με πολύ λίγα χρήματα και με μικρές αλλαγές να το μετατρέψουμε στο μπάνιο των ονείρων μας.

Εάν το μπάνιο σας είναι πολύ μικρό και θέλετε κάπου να αποθηκεύσετε τις πετσέτες σας, τότε το επιπλάκι για την τοποθέτηση κρασιών είναι το κατάλληλο.

12

Τοποθετείστε “κρυφά” ράφια κάτω από τον νιπτήρα σας ούτως ώστε να εξοικονομήσετε χώρο.

thehomeissue_mikrompanio05-543x354

Διακοσμήστε το μπάνιο σας με βάζα οποιουδήποτε μεγέθους. Βάλτε μέσα σαπούνια, χτένες, μπατονέτες, λουλούδια ή ό,τι άλλο θέλετε εσείς και θα δείτε την ανανέωση που αποζητάτε.

8

Κρεμάστε κάδρα ή φωτογραφίες σας. Όσο και αν σας φαίνεται τολμηρό αποτελεί hot τάση τα τελευταία χρόνια και σίγουρα είναι πολύ ντιζαινάτο.

thehomeissue_ananeosimpanio03-501x354

Μια άλλη τάση που έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια στην διακόσμηση σπιτιού είναι η ξύλινη σκάλα. Τοποθετείστε την στο μπάνιο σας πάνω από την λεκάνη και κρεμάστε βοηθητικά baskets για αποθήκευση.

06-farmhouse-bathroom-design-decor-ideas-homebnc

For more Simply n’classy stay tuned

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: