Αυτό είναι το καλοκαιρινό “πασπαρτού” κομμάτι που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου (και όχι μόνο)

Ήδη οι περισσότερες από εμάς σχεδιάζουμε τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις και το αιώνιο ερώτημα που μας απασχολεί είναι τι θα βάλω στην βαλίτσα μου. Σίγουρα σου έχει τύχει (εμένα μονίμως) να παίρνεις την μισή σου ντουλάπα μαζί στις διακοπές και τελικά να φοράς ελάχιστα,αφού ας μην γελιόμαστε βρε κορίτσια οι διακοπές “σημαίνουνμαγιό και πάλι μαγιό.

Εντάξει θα μου πεις το βράδυ θα κυκλοφορώ με μαγιό; Όχι. Ωστόσο, όμως, τα κομμάτια κλειδιά που χρειάζεσαι και για να είσαι εντυπωσιακή όλες τις ώρες αλλά και για να νιώθεις ασφάλεια ότι δεν θα ξεμείνεις από ρούχα, ευτυχώς, είναι ελάχιστα.

Για ένα από αυτά, λοιπόν, τα πασπαρτού κομμάτια θα σου μιλήσω σήμερα που δεν είναι άλλο από το λευκό φόρεμα. Δεν χρειάζεται αν σου πω ότι αποτελεί για το καλοκαίρι ότι το little black dress για το χειμώνα. Αυτό το γνωρίζεις ήδη.

Εάν, όμως, παρόλα αυτά αναρωτιέσαι γιατί είναι must για το καλοκαίρι και γιατί οι fashionistas ανά τον κόσμο το προτιμούν στις εμφανίσεις τους, δες το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί και πάρε έμπνευση για εντυπωσιακά outfits.

View this post on Instagram

LA dinner look.

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

 

One thought on “Αυτό είναι το καλοκαιρινό “πασπαρτού” κομμάτι που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου (και όχι μόνο)

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: