Οι μπότες που λατρέψαμε (ή μισήσαμε) το 2004 επέστρεψαν και έχουν κατακλύσει το instagram

Καλό χειμώνα δεν θα σου πω ακόμα! Ζούμε άλλωστε σε μια από τις πιο ηλιόλουστες Χώρες του κόσμου οπότε σίγουρα (ελπίζω) το καλοκαίρι θα παραταθεί 😉 Αλλά θα σου πω καλό μήνα και μετά από ένα διάστημα συνειδητής απουσίας από το blog επέστρεψα, για να σε ενημερώνω για όλες τις τάσεις που θα επικρατήσουν την νέα σεζόν που έρχεται.

Ο Σεπτέμβριος, ως είθισται, είναι ο κατάλληλος μήνας για να μάθεις τα νέα trends και να ανανεώσεις (ή να ξαναβγάλεις καταχωνιασμένα ρούχα από) την ντουλάπα σου. Ένα από αυτά τα trend που ήδη έχει κάνει την εμφάνισή του στα accounts των διάσημων it girls και έχει κατακλύσει το instagram, είναι οι μπότες που αγάπησες ή μίσησες το 2004 και δεν είναι άλλες από τις cowboy οι οποίες επέστρεψαν και θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες.

Άλλωστε το cowboy style, γενικότερα, κυριαρχεί ξανά και ξανά στα τελευταία fahion shows των μεγάλων οίκων μόδας, οπότε ήταν λογικό να επανέλθει και στα παπούτσια. Αν έχεις λοιπόν και εσύ ένα ζευγάρι cowboy boots καταχωνιασμένο στην ντουλάπα σου ήρθε η ώρα να το “ξεθάψεις”. Δες στο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί πως τις έχουν εντάξει στην καθημερινότητά τους τα street style girls για να δημιουργήσεις και εσύ το δικό σου ξεχωριστό outfit.

View this post on Instagram

Me on Sunday’s like 🐿 anzeige

A post shared by aylin koenig (@aylin_koenig) on

View this post on Instagram

Horses and horses 🐎 @ganni

A post shared by Blanca Miró Scrimieri (@blancamiro) on

View this post on Instagram

Hello from the other side ☔️ | Anzeige

A post shared by JELENA 🌙 NYC & Berlin (@jelena.marija) on

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: