Άνοιξη 2019: Οι τάσεις που επιστρέφουν από άλλες δεκαετίες. Δες ποιες είναι

Η αντίστροφη μέτρηση για να υποδεχτούμε και επίσημα την Άνοιξη 2019 έχει αρχίσει και όπως είναι φυσικό δεν θα μπορούσα να μην σε ενημερώσω για τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν. Τάσεις που θα σου θυμίσουν τα εφηβικά σου χρόνια ή αν είσαι πολύ νεότερη, τάσεις που σίγουρα έχεις δει σε ταινίες των 90s.

Η δεκαετία του 90 λοιπόν (ξανα)επιστρέφει δυναμικά και ήδη οι fashionistas ανά τον κόσμο έχουν κατακλύσει το instagram με αυτές, εντάσσοντάς τες στις καθημερινές τους εμφανίσεις.

Σήμερα θα σου μιλήσω για δύο από αυτές.

Αν είσαι λάτρης των πουά τότε μπορείς να πανηγυρίσεις γιατί το αγαπημένο σου print είναι εδώ. Προσοχή όμως σε μια λεπτομέρεια. Όταν λέω πουά εννοώ τα polka dots, δηλαδή τις μικρές βουλίτσες. Όχι πως δεν θα δεις και τις μεγάλες, αλλά αφού μιλάμε για απόλυτες τάσεις ας είμαστε ακριβείς. Φορέματα, φούστες, μπλούζες, παντελόνια, διαφάνειες, θα τα βλέπεις παντού αυτή την σεζόν.

Άλλη μια τάση που μας έρχεται από το παρελθόν είναι το safari look. Το χακί, το λαδί, το χρώμα της άμμου και της ώχρας πρωταγωνιστούν την Άνοιξη-Καλοκαίρι 19. Με ένα total beige outfit από διαφορετικές γήινες αποχρώσεις και διαφορετικά υφάσματα, θα είσαι σαν να βγήκες από πασαρέλα των μεγάλων σχεδιαστών.

Εάν θέλεις να ενημερώνεσαι για όλες τις τάσεις τις μόδας εκτός από εδώ μπορείς να επικοινωνείς μαζί μου και στο account μου στο instagram καθώς και στην σελίδα μου στο facebook

2 thoughts on “Άνοιξη 2019: Οι τάσεις που επιστρέφουν από άλλες δεκαετίες. Δες ποιες είναι

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: