Pampas : η νέα τάση στην διακόσμηση σπιτιού όλων των instagrammers, που δεν είναι και τόσο νέα τελικά

Αν ασχολείσαι με το ινσταγκραμ  θα έχεις παρατηρήσει ότι πλέον οι bloggers δεν παρουσιάζουν μόνο τις τάσεις της μόδας αλλά και τις τάσεις στην διακόσμηση σπιτιού. Και είναι λογικό αφού η μόδα δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά που φοράμε, αλλά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την καθημερινότητά μας.

Το trend λοιπόν για τo οποίo θα σου μιλήσω σήμερα είναι ένα αποξηραμένο λουλούδι, το λεγόμενο pampas, που είμαι σίγουρη πως έχεις δει παντού αλλά ίσως να μην ξέρεις πως να το αναζητήσεις. Επίσης, αν ανήκεις στην ίδια ηλικιακή ομάδα με εμένα, κάνε μια αναδρομή στα παιδικά και εφηβικά σου χρόνια και θυμήσου λίγο το σπίτι της θείας, της γιαγιάς ακόμα και της μαμάς σου. Μεγάλα χνουδωτά αραχνοϋφαντα σαν καλάμια σε μπεζ χρώμα, μήπως σου θυμίζουν κάτι; Μήπως τελικά αυτό το trend δεν είναι και τόσο καινούριο;

Σου απαντώ εγώ. Δεν είναι. Απλά «προσαρμόστηκε» στις απαιτήσεις της εποχής, έγινε πιο εκλεπτυσμένο, στολίζει μεγάλα γυάλινα βάζα και διακοσμεί τα σπίτια των influencers ανά τον κόσμο. Μαζί και το δικό μου δεν θα σου κρυφτώ.

Που θα το βρεις; Στο ιντερνετ είναι η μια απάντηση που πλέον πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα το πουλάνε, αλλά σου έχω και μια πιο οικονομική. Κάνε μια βόλτα στους αγρούς– η Χώρα μας είναι ευλογημένη και έχει πολλούς- εντόπισε καλαμιές, σήκωσε το κεφάλι προς τα πάνω και αυτή η φούντα που μοιάζει ξεραμένη, αλλά δεν είναι, στο τέλος τους, είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις.

Σε ένα μεγάλο γυάλινο βάζο στο δάπεδο ή πάνω στο τραπέζι μαζί με τα μακραμέ σου που είναι επίσης μόδα (θα σου δώσω ιδέες σε επόμενο άρθρο) θα ανανεώσεις το χώρο σου. Κι αν είσαι και λίγο πιο τολμηρή και θέλεις να το κάνεις ακόμα πιο μοντέρνο, μπορείς με ένα σπρέι της επιλογής σου να το βάψεις σε ό,τι χρώμα θέλεις. Γιατί ναι.. βάφονται!

Σχολιάστε

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑