Συμβαίνει τώρα :) Μεταμορφώνοντας το τζιν μπουφάν μου στο πιο hot trend της σεζόν – Δείτε πως

Σήμερα ξύπνησα με μια διάθεση δημιουργικότητας και ενώ συνήθως (όταν το παθαίνω αυτό) μεταποιώ έπιπλα στο σπίτι μου ή διάφορα πράγματα για την διακόσμησή του, αποφάσισα να ασχοληθώ με ένα παλιό τζιν μπουφάν, που δεν σας κρύβω ότι το είχα βαρεθεί.

Όπως σας είχα γράψει και εδώ υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να φτιάξετε από ένα φθαρμένο σας τζιν. Ωστόσο, εγώ δεν ήθελα να δημιουργήσω κάτι νέο αλλά να το μετατρέψω σε κάτι διαφορετικό.

Αν παρακολουθείτε την μόδα τότε σίγουρα θα γνωρίζετε πως φέτος μια από τις απόλυτες τάσεις σε ρούχα, τσάντες και παπούτσια είναι οι πέρλες. Με μια βόλτα στα μαγαζιά ή με ένα scroll down στα fashion accounts, εύκολα θα το διαπιστώσετε.

Γιατί λοιπόν να αγοράσετε κάτι ενώ μπορείτε να το φτιάξετε μόνες σας; Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι παλιά σας βραχιόλια (εγώ είχα αρκετά που μου είχαν σπάσει, αλλά είχα κρατήσει τις πέρλες), κόλλα για υφάσματα και φαντασία.

Εντάξει και πολύ υπομονή. Αλλά να είστε σίγουρες πως το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει. Δείτε πως έκανα το δικό μου μπουφάν. 😉

20171007_143921-0120171007_144008-0120171007_144013-01

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: