Αυτός ο φθινοπωρινός συνδυασμός ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο – Δείτε ποιος είναι

Όλες γνωρίζουμε ότι το κάθε σώμα έχει τα δυνατά του σημεία που αν τονιστούν σωστά τότε το αποτέλεσμα θα είναι μόνο κολακευτικό.

Ευτυχώς η μόδα τα τελευταία χρόνια “φροντίζει”  όλες εμάς που δεν έχουμε αναλογίες μοντέλου και οι επιλογές – ειδικά φέτος- είναι τόσες πολλές που εύκολα μπορούμε να βρούμε το ιδανικό προσωπικό μας στιλ.

Ένα outfit, λοιπόν, που ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους είναι ο συνδυασμός μιας midi φούστας με ένα πουλόβερ και μπότες ή μποτάκια.

Εάν το δυνατό σας σημείο για παράδειγμα είναι τα αδύνατα πόδια, τότε μια midi φούστα σε ίσια γραμμή με ψηλοτάκουνα booties και ένα πουλόβερ – oversized ή και στενό- είναι ιδανική επιλογή.

Οι φούστες που είναι στενές στους γοφούς και ανοίγουν προς τα κάτω είναι πάντα κολακευτικές και θηλυκές για την γυναικεία σιλουέτα.

Εάν πάλι αγαπάτε τις πλισέ φούστες που είναι και απόλυτο trend της εποχής, τότε καλύτερα να είναι ψηλόμεση γιατί θα τονίζει την μέση σας και να την συνδυάσετε με ψηλοτάκουνα παπούτσια ούτως ώστε τα πόδια σας να φαίνονται ψηλότερα. Το πουλόβερ για να δώσει μια πιο stylish πινελιά καλύτερα θα είναι να το βάλετε όλο ή το μισό από μέσα.

For more Simply n’classy stay tuned

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: