Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να φοράτε τα καλοκαιρινά σας πέδιλα και τον χειμώνα – Δείτε πως

Το trend που τα τελευταία χρόνια, έχει αγαπηθεί ή μισηθεί πολύ,αλλά έχει εδραιωθεί στο street style είναι το “καλτσάκια με πέδιλα”.

Αυτός είναι ένας τρόπος να φοράμε τα καλοκαιρινά μας παπούτσια και τον χειμώνα και να μην είμαστε εκτός τόπου και χρόνου. Και όπως κάθε μεγάλο trend στο χώρο της μόδας, έτσι και αυτό γνωρίζει πλέον αρκετές παραλλαγές και διάφορες εκδοχές που μας κάνουν να θέλουμε να το δοκιμάσουμε ακόμα περισσότερο.

This slideshow requires JavaScript.

Η νέα λατρεία λοιπόν που παρατηρήσαμε στο Instagram είναι τα καλτσάκια από τούλι. Είτε σε basic version είτε στολισμένα με διάφορα διακοσμητικά, όπως αστέρια και glitter, τα τούλινα καλτσάκια φοριούνται με ψηλοτάκουνα πέδιλα και δίνουν ακόμα πιο ονειρική διάσταση στις εμφανίσεις μας.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να τα φορέσουμε το πρωί στο γραφείο – εκτός αν ανήκετε στις πολύ τολμηρές – αλλά για τα βραδινά μας look είναι μια παραμυθένια επιλογή.

Η χειροποίητη τσάντα κουρελού στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου είναι από το κατάστημα Magic Lady και μπορείτε να την βρείτε εδώ

For more Simply n’classy stay tuned

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: