5 συνήθειες που έχουν όλα τα stylish κορίτσια του Instagram, χωρίς να ξοδεύουν μια περιουσία σε ακριβά brands

Πόσες φορές έχετε “ζηλέψει” όλα εκείνα τα it-girls στο Instagram που (φαινομενικά) είναι τέλεια και φορούν τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας κάθε σεζόν; Εγώ το παραδέχομαι πολλές!!

Κι όμως το στυλ είναι κάτι που απλά το έχεις, δεν το αγοράζεις. Γι’ αυτό και κάποιες γυναίκες ό,τι κι αν φορέσουν μπορούν να το υποστηρίξουν άψογα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν ξοδέψει μια περιουσία.

Αν, λοιπόν, αναρωτιέστε πως το κάνουν αυτό, ακολουθήστε τις παρακάτω συνήθειες και παραμείνετε στυλάτες για πάντα 😉

#Δεν αντιγράφουν πιστά κάθε street style εμφάνιση που τους αρέσει

Σίγουρα παρακολουθούν τις τάσεις (και εγώ το κάνω) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τις αντιγράφουν κατά γράμμα. Επιλέγουν τι τους αρέσει και το προσαρμόζουν στο δικό τους προσωπικό στυλ.

#Ξέρουν ότι ένα πανάκριβο brand δεν σημαίνει ότι σε κάνει και πιο cool

Εντάξει οι περισσότερες γυναίκες από εμάς θα θέλαμε να έχουμε εκείνη την Chanel των χιλιάδων ευρώ, αλλά τα stylish κορίτσια γνωρίζουν πως το να κρατάς μια πανάκριβη τσάντα πχ, δεν σημαίνει πως αυτομάτως θα μοιάζεις στυλάτη. Αντιθέτως ακόμα και με ένα απλό t-shirt και ένα τζην καταφέρνουν να τραβήξουν τα βλέμματα γιατί βασίζονται στην αυτοπεποίθησή τους.

#Δεν “σνομπάρουν” κανένα κατάστημα

Ακόμα και το πιο μικρό και φαινομενικά αδιάφορο κατάστημα μπορεί να κρύβει θησαυρούς και αυτό το γνωρίζουν καλά. Πολλές φορές έχουμε δει να φορούν ρούχα ή να κρατούν τσάντες που κοστίζουν ελάχιστα ευρώ και να απογειώνουν το στυλ τους.

#Δεν γίνονται fashion victims 

Πόσες φορές έχετε ακούσει αυτή την έκφραση; Φαντάζομαι πολλές. Σαφώς  ενημερώνονται, διαβάζουν και παρακολουθούν την μόδα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αν κάποιο trend – όσο διάσημο κι αν είναι – δεν τους αρέσει ότι θα το υιοθετήσουν. Γι’ αυτό και είναι fashion icons και όχι fashion victims. Τόσο απλά.

#Δεν ντύνονται για τους άλλους αλλά για τον εαυτό τους

Τι να το κάνεις το νέο ζευγάρι louboutin αν δεν μπορείς να περπατήσεις άνετα; Τα stylish κορίτσια ξέρουν να ντύνονται με γνώμονα τον τρόπο ζωής τους και τι τους ταιριάζει.

Το outfit που φοράω στην κεντρική φωτο είναι If Ganas

Τα μαλλιά και τα νύχια μου επιμελήθηκε το Natura Bar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: