Τα παντελόνια που κυριαρχούν στο street style και πρέπει να γνωρίζετε

Τα μακριά φουστάνια και οι πλισέ φούστες σίγουρα έχουν “μονοπωλήσει” το ενδιαφέρον μας αυτή την σεζόν, αλλά τα παντελόνια δεν θα πάψουν ποτέ να είναι μέσα στις κυρίαρχες επιλογές μας.

Το street style το γνωρίζει καλά αυτό και εκτός από τα αγαπημένα μας τζιν, μας έχει “αποδείξει” ποια είναι εκείνα που πρέπει να έχουμε οπωσδήποτε στην γκαρνταρόμπα μας.

Τέσσερις τάσεις στο σύνολο, λοιπόν, που μας έρχονται από το παρελθόν. Ίσως να μην σας αρέσουν όλες, αλλά σίγουρα κάποιες από αυτές θα μπορέσετε να τις υποστηρίξετε.

Truck 

Το παντελόνι που αγαπήσαμε στα εφηβικά μας χρόνια, περισσότερο σε στυλ φόρμας, συνδυάζεται πλέον με τακούνια (αλλά και με sneakers) για κομψά street outfits. Η ρίγα στο πλάι μάλιστα κολακεύει την σιλουέτα.

Καρό

Είναι ένα print που κυριαρχεί έτσι και αλλιώς σε όλα τα ρούχα αυτή την σεζόν. Εσείς το μόνο που χρειάζεται είναι να υπάρχει στην ντουλάπα σας σε οποιοδήποτε σχέδιο.

Cargo

Θυμάστε εκείνα τα παντελόνια με τις τσέπες στο πλάι που φορούσαμε στο σχολείο; Ε, έχουν κάνει δυναμικό come back. Η αλήθεια βέβαια είναι, ότι αυτό το σχέδιο δεν είναι και το πιο εύκολο που υπάρχει. Ωστόσο αν καταφέρετε να το συνδυάσετε σωστά και σας πηγαίνει το αποτέλεσμα θα είναι πολύ stylish.

 

Paper – Bag Waist

Μια εξαιρετικά κομψή στιλιστική επιλογή αφού είναι ψηλόμεσο, δίνοντας έμφαση στην μέση και κάνοντας τα πόδια μας να φαίνονται πιο ψηλά. Με μια ζώνη στην μέση θα έχουμε ένα chic outfit.

Περιμένω τα σχόλια σας για το ποιο προτιμάτε στην σελίδα μου στο facebook και στο instagram

xxx

2 thoughts on “Τα παντελόνια που κυριαρχούν στο street style και πρέπει να γνωρίζετε

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: