Instagram UNISEX Give away ;)

Για άλλη μια φορά η αγαπημένη μου εταιρεία καλλυντικών Skeyndorgreece πρωτοπορεί και σε συνεργασία με εμένα σου κάνει δώρο αυτό το υπέροχο σετ που αποτελείται από:

Skeyndor_PowerOxygen_BoostingSerum

Αντιτοξικό διάλυμα ορού για πρόσωπο και λαιμό. Η φόρμουλα του συνδυάζει δραστική αποτοξίνωση, αντιοξειδωτική δράση και προστασία από τη ρύπανση, για μια πιο έντονη καθαρή αίσθηση. Ιδανικό για ασφυκτικά και κουρασμένα δέρματα λόγω της έλλειψης οξυγόνου που βρίσκονται συνεχώς εκτεθειμένα σε αστικό περιβάλλον.
Τύπος δέρματος
Για όλους τους τύπους δέρματος.
Εφαρμογή

Εφαρμόστε και απλώστε τον ορό στο πρόσωπο με μικρές κινήσεις μασάζ

Skeyndor_PowerOxygen_BlockCream

Κρέμα αναζωογόνησης προσώπου για φυσιολογικό και ξηρό δέρμα, το οποίο είναι ασφυκτικό και κουρασμένο λόγω έλλειψης οξυγόνου. Φόρμουλα με υψηλή περιεκτικότητα σε οξυγόνο παγιδεύει το μόριο Perfluorodecalina, τύπος ο οποίος συνδυάζει τα οξυγονωτικά και προβιοτικά συστατικά για την προστασία από την περιβαλλοντική ρύπανση.
Τύπος δέρματος
Μικτές, ξηρές και κανονικές επιδερμίδες.
Εφαρμογή

Μόλις ολοκληρωθεί ο καθαρισμός του προσώπου, εφαρμόστε και απλώστε την κρέμα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ με ένα απαλό μασάζ. Αποφύγετε να τοποθετήσετε σε μάτια και βλεννογόνους.

  • 1 Box με: 

 

1. Moisturising Booster 

 moisturising-booster

Εντατική ενυδάτωση του προσώπου. Ένα συμπύκνωμα υαλουρονικού οξέος πολύ χαμηλού και υψηλού μοριακού βάρους.
Τύπος δέρματος
Συνιστάται για όλους τους τύπους δέρματος.
Εφαρμογή
Μετά τη συνηθισμένη ρουτίνα καθαρισμού προσώπου, εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα του προϊόντος στο πρόσωπο και το λαιμό και κάντε ένα απαλό μασάζ. Μην εφαρμόζετε στα μάτια ή στους βλεννογόνους.

 

2. Instant lifting concentrate (2 αμπούλες)

instant-lifting-concentrate-600x600

Ο τόνος του δέρματος μπορεί να αντικατοπτρίζει πολλά πράγματα, μεταξύ των οποίων, συσσωρευμένη κόπωση. Το Instant Lifting Concentrate είναι η νέα αμπούλα άμεσης ανύψωσης από τη Skeyndor. Λειτουργεί με ισχυρό αποτέλεσμα σύσφιξης και εφελκυσμού, για σταθερότερο δέρμα χωρίς ενδείξεις κούρασης και επανακαθορισμένων περιγραμμάτων προσώπου. Με αυτό το συμπύκνωμα, θα επιτύχετε πιο ομοιόμορφο και μακροχρόνιο μακιγιάζ.

Τύπος δέρματος

Για δέρματα με χαλάρωση ή με κουρασμένη εμφάνιση Ενεργά συστατικάDMAE, υδρολυμένη ελαστίνη, πρωτεΐνες σόγιας APM.

Οφέλη

Φύσιγγα άμεσης δράσης facelift. Ισχυρό αποτέλεσμα σύσφιξης. Άμεση λάμψη ομορφιάς

Εφαρμογή

Ανακινήστε την αμπούλα, ανοίξτε την, τοποθετήστε την συσκευή στη θέση της και στη συνέχεια εφαρμόστε το προϊόν στα χέρια σας και απλώστε το πάνω στο πρόσωπο, το λαιμό και τη διάσπαση με μανούβρες εξομάλυνσης. Εκτελέστε  μασάζ με διορθωτικό αποτέλεσμα, εφαρμόζοντας τσιμπήματα. Ρυθμίστε το προϊόν με τις παλάμες των χεριών σας και εφαρμόστε τη συνήθη ή συνιστώμενη κρέμα.

3. Intensive Hydrating Concentrate (2 αμπούλες)

intensive-hydrating-concentrate-600x600

Ξέρετε τη νέα αμπούλα ενυδάτωσης από το Skeyndor; Παρουσιάζουμε το Εντατικό Ενυδατικό Συμπύκνωμα, μια εντατική και διατηρούμενη ενυδατική αμπούλα που παρέχει φυσικές ενυδατικές ουσίες και πρόδρομες ουσίες υαλουρονικού οξέος. Εάν έχετε ξηρό ή αφυδατωμένο δέρμα, τότε αυτό το συμπύκνωμα είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας!

Τύπος δέρματος
Ξηρά ή αφυδατωμένα δέρματα.
Ενεργά συστατικά
Γλυκολικό, γλυκονολακτόνη και φυτική. Ac-γλυκοζαμίνη, Προβιταμίνη Β5, 11 αμινοξέα και άλλα συστατικά του Φυσικού Ενυδατικού Παράγοντα.
Οφέλη
Άμεση ενυδάτωση του δέρματος με ένα εντυπωσιακό φινίρισμα λάμψης.
Εφαρμογή
Ανοίξτε τη φύσιγγα, τοποθετήστε την συσκευή στη θέση της και, στη συνέχεια, εφαρμόστε το προϊόν στα χέρια σας και απλώστε το πάνω στο πρόσωπο, το λαιμό και τη διάσπαση με μαλακούς ελιγμούς. Εκτελέστε μασάζ με διορθωτικό αποτέλεσμα, εφαρμόζοντας τσιμπήματα. Ρυθμίστε το προϊόν με τις παλάμες των χεριών σας και εφαρμόστε τη συνήθη ή συνιστώμενη κρέμα.
cleansing-micellar-water-600x600
Μικρό ιαματικό νερό που δημιουργήθηκε για να καθαρίσει αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες και το make-up που παραμένει στο πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη.
Τύπος δέρματος
Για όλους τους τύπους δέρματος.
Ενεργά συστατικά
Thermal water, NMFMoisturising agents, Macadamia nut oil Relipidating agents.
Εφαρμογή
Εφαρμόστε το προϊόν σε ένα κομμάτι βαμβάκι και τρίψτε απαλά στις περιοχές που πρόκειται να καθαριστούν. Δεν απαιτείται ξέπλυμα.
Φανταστικό; 😉
COOL:  Τα προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από γυναίκες και από άντρες!
Όροι συμμετοχής: 
Για να λάβεις μέρος και να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου
> Follow τα accounts @simplynclassy και @skeyndorgreece
>Like στην φωτογραφία και comment – tag τουλάχιστον 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ REAL accounts (σε παρακαλώ όχι επώνυμους) – Μπορείς να συμμετέχεις με όσα σχόλια θέλεις (όσα περισσότερα τόσες μεγαλύτερες οι πιθανότητες να κερδίσεις) αρκεί να είναι διαφορετικοί λογαριασμοί κάθε φορά αυτοί που κάνεις tag
Extra συμμετοχή:
Κάνε story την φωτογραφία του διαγωνισμού με #giveaway ή #διαγωνισμός και tag @simplynclassy για να μπορέσω να το δω
Ο διαγωνισμός λήγει 15/9/2018 και ο νικητής ή η νικήτρια θα ανακοινωθεί σε story μου και τα προϊόντα θα του αποσταλούν  από την εταιρεία κατόπιν συνεννόησης μαζί μου
Καλή επιτυχία 😉
xxx Βάσια

Σχολιάστε

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑